Pergető vendéghorgászat

Pergető Kalandok

0 / 5
Huf20,000
Gyerekkorom óta szenvedélyem a horgászat. Édesapám megmutatta milyen a vízparton horgászni, megtanított a természet és a halak szeretetére. Sok szép emlék kötött a békés halakhoz, majd tanulmányaim és munkám miatt egy ideig nem horgásztam.
Amikor 2015-ben Keszthelyre költöztem, kerestem a módját, hogy miként tudnék 1-2 órákat horgászni anélkül, hogy a békés halas horgászathoz szükséges eszközöket cipelném magammal. Ekkor ismertem meg a pergetést, mint számomra új módszert. Azonnal szenvedély lett belőle, 2017 óta versenyszerűen is űzöm a sportot.
2020-ban gondoltam egy nagyot és kitaláltam a Pergető Kalandok vállalkozást, amiben sok-sok emberrel szeretném megismertetni a sportágat, illetve hazánk természeti kincseit. A pergetés során könnyű elszakadni a mindennapok nehézségei elől, hiszen a másodperc töredéke áll rendelkezésünkre, hogy eredményesek legyünk amikor kapásunk van. A horgászaton belül nehéz ágazatnak tartom a pergetést, de tudjuk, hogy a legnehezebben elért sikerek maradnak meg bennünk a legtovább. Horgászvezetőként igyekszem a vendégeim fogási esélyeit növelni a környék vizein, melyeken évek óta horgászom és versenyzem.
Kalandra fel!
  • Price Huf20,000

Küldeni egy új értékelést

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Válassza ki az oldal elrendezését
Fejléc pozíció
Almenü stílus
Horgászturizmus