Szállás

Szepezdfürdői Horgásztanya

0 / 5
Compare Add to favorites Print

A Szepezdfürdői MOHOSZ Horgásztanya az 1960-as évektől üzemel. Közvetlen a vízparton 19 vendégszoba és 5 sátorhely áll kedves vendégeink rendelkezésére.

Elhelyezés: kétágyas szobánk kilenc db, háromágyas kettő db – ebből az egyik saját fürdőszobával és WC-vel ellátott –, valamint nyolc db négyágyas. Minden szobában hűtőszekrény van és ágyneműt a Horgásztanya biztosít. A Főépületben találhatók a női és férfi WC-k, zuhanyzók. Önellátó vendégeink részére mosogatóval, gáztűzhellyel és edényekkel felszerelt kiskonyha áll rendelkezésre.

A horgásztanyán a közeli vendéglőből hozatott ebéd rendelhető. Büfénkben hűtött italok, jégkrémek kaphatók.

A parti horgászat 2 kőmólóról, a csónakos horgászat a nádfal előtti számozott karóállásokról és 1500 m-ig a nyílt vízen biztosított. A csónakok mentőmellénnyel, 2 db rögzítő súllyal és 1 pár evezővel vannak felszerelve. A Balatoni Csónakázás Szabályairól itt olvashatnak.

Balatoni horgászengedélyt a közeli sport-horgászüzletben válthatnak. A tanyán fogott és megtisztított halat a távozás napjáig zárható mélyhűtő ládában tároljuk.

Horgásztanyánk májustól októberig üzemel. Turnusaink szerdán 8:00 órától kedd 12:00 óráig tartanak. Lehetőség van arra, hogy már kedden 15:00 órától elfoglalhassák szobáikat külön térítés ellenében (pluséjszaka). Amennyiben a Horgásztanya kihasználtsága engedi, hosszú hétvégére (minimum 2 éjszaka) is igénybe lehet venni szolgáltatásainkat.

Horgásztanyánk bejárata mellett szabad strand áll kedves vendégeink rendelkezésére.

A Horgásztanyára háziállatot nem lehet hozni.
Aktuális Árainkat a honlapon találják!

  • Address 8253 Szepezdfürdő Rákóczi utca 2.

Küldeni egy új értékelést

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Válassza ki az oldal elrendezését
Fejléc pozíció
Almenü stílus
Horgászturizmus